Λεμεσός – Επεισόδια: 48χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον πετροβολισμό των οπαδών (ΒΙΝΤΕΟ)

Λεμεσός – Επεισόδια: 48χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον πετροβολισμό των οπαδών (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον απολογισμό ενός τραυματία πολίτη «ολοκληρώθηκαν» τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό.

Ο 48χρονος – κάτοικος της περιοχής – δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Οι Αρχές ψάχνουν ήδη μαρτυρικό υλικό για να δουν ποιοι εμπλέκονται στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 50 άτομα οπαδοί ομάδων (ΑΕΛ και Απόλλωνα) ενεπλάκησαν σε επεισόδια, ρίχνοντας πέτρες και φωτοβολίδες.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε βίντεο στο Themaonline ΕΔΩ.

The post Λεμεσός – Επεισόδια: 48χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον πετροβολισμό των οπαδών (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.