ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε «ΕΓΚΛΗΜΑ» να έκανε ο Μαυρίας…

Ούτε «ΕΓΚΛΗΜΑ» να έκανε ο Μαυρίας…

Πέρασε και το εμπόδιο του Ερμή η Ομόνοια. Δεν δυσκολεύτηκε παρά πολύ, ανεξαρτήτως αν ο προπονητής του Ερμή, μας έδωσε την εντύπωση ότι έβλεπε… άλλο παιχνίδι.

Το ότι άρχισε τον Χούμποτσαν στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν ξάφνιασε κανέναν. Όμως, μια μερίδα οπαδών της Ομόνοιας, ίσως να περίμεναν ότι ο Μπεργκ θα έδιδε χρόνο συμμετοχής (βάζοντας τον αλλαγή) στον Χάρη Μαυρία.

Ο Ελλαδίτης διεθνής, ούτε «έγκλημα» να έκανε, δεν θα τον αντιμετώπιζε έτσι ο τεχνικός ηγέτης της Ομόνοιας. Αν υπέπεσε σε κάποιο παράπτωμα, λογικά θα του “έριχναν” καμιά σιωπηρή τιμωρία…

Το είπα και στο ραδιόφωνο, 3-4 φορές, αν δεν υπολογίζουν τον Μαυρία στην Ομόνοια, γιατί δεν τον απελευθέρωσαν τον Ιανουάριο να πάει αλλού να παίζει ο άνθρωπος;

Σκόπιμα επέλεξα τη σημερινή μέρα, να γράψω… δυο-τρεις σκέψεις για τον Ελλαδίτη διεθνή φουλ μπακ. Οι περισσότεροι τον θυμούνται, μόνο μετά από αρνητικά αποτελέσματα της Ομόνοιας.

Π.Χ.

The post Ούτε «ΕΓΚΛΗΜΑ» να έκανε ο Μαυρίας… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top