Συνήλθε εκτάκτως η Αρχή Διερεύνησης - Αποφάσισε αυτεπάγγελτη έρευνα για πιθανή υπέρμετρη βία στα επεισόδια της Λευκωσίας

Συνήλθε εκτάκτως η Αρχή Διερεύνησης - Αποφάσισε αυτεπάγγελτη έρευνα για πιθανή υπέρμετρη βία στα επεισόδια της Λευκωσίας

Τη διερεύνηση των ισχυρισμών για άσκηση υπέρμετρης βίας από μέλη της Αστυνομίας το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών στη Λευκωσία, αποφάσισε η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων, η οποία συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα.


Σε ανακοίνωσή της, η ΑΑΔΙΠΑ αναφέρει ότι αποφάσισε την αυτεπάγγελτη διερεύνηση της υπόθεσης, με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδεχόμενο άσκησης υπέρμετρης βίας από μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης επειδή περιήλθε σε γνώση της η πρόθεση του Αρχηγού Αστυνομίας, να απευθύνει επιστολή στην Αρχή εντός της ημέρας, για  διερεύνηση των επεισοδίων.
 
Όπως σημειώνει η Αρχή αύριο, 15/02/2021, θα ζητηθεί η συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, για διορισμό ποινικών ανακριτών, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE