Εξαφανίστηκαν ξανά οι δυο ανήλικες – Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού – Φωτογραφίες

Εξαφανίστηκαν ξανά οι δυο ανήλικες – Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού – Φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Laura Tokarova, 12 ετών, από τη Σλοβακία (φώτο. 1) και Ayshe Ahmed, 12 ετών, από τη Βουλγαρία, (φώτο. 2) οι οποίες απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους, στη Λευκωσία, από τη 1μ.μ. σήμερα (14/2/2021).

Η Tokarova περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. με καστανά, ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρη μακρυμάνικη φανέλα, γκρίζο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Η Αhmed περιγράφεται ως ύψους 1.57μ. περίπου, με σγουρά, καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της φορούσε άσπρη κοντομάνική φανέλα, μαύρη ζακέτα, γκρίζα φόρμα και αθλητικά παπούτσια.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE