Εξαφανίστηκαν ξανά οι δυο ανήλικες – Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού – Φωτογραφίες

Εξαφανίστηκαν ξανά οι δυο ανήλικες – Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού – Φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Laura Tokarova, 12 ετών, από τη Σλοβακία (φώτο. 1) και Ayshe Ahmed, 12 ετών, από τη Βουλγαρία, (φώτο. 2) οι οποίες απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους, στη Λευκωσία, από τη 1μ.μ. σήμερα (14/2/2021).

Η Tokarova περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. με καστανά, ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρη μακρυμάνικη φανέλα, γκρίζο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Η Αhmed περιγράφεται ως ύψους 1.57μ. περίπου, με σγουρά, καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της φορούσε άσπρη κοντομάνική φανέλα, μαύρη ζακέτα, γκρίζα φόρμα και αθλητικά παπούτσια.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.