Εξαφανίστηκαν ξανά οι δυο ανήλικες – Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού – Φωτογραφίες

Εξαφανίστηκαν ξανά οι δυο ανήλικες – Η Αστυνομία ζητά την βοήθεια του κοινού – Φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Laura Tokarova, 12 ετών, από τη Σλοβακία (φώτο. 1) και Ayshe Ahmed, 12 ετών, από τη Βουλγαρία, (φώτο. 2) οι οποίες απουσιάζουν από το χώρο διαμονής τους, στη Λευκωσία, από τη 1μ.μ. σήμερα (14/2/2021).

Η Tokarova περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. με καστανά, ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρη μακρυμάνικη φανέλα, γκρίζο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Η Αhmed περιγράφεται ως ύψους 1.57μ. περίπου, με σγουρά, καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Κατά την αναχώρησή της φορούσε άσπρη κοντομάνική φανέλα, μαύρη ζακέτα, γκρίζα φόρμα και αθλητικά παπούτσια.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE