Τραγωδία στην Πάφο: Πήγε για κολύμπι 29χρονος και δυστυχώς έχασε την ζωή του

Τραγωδία στην Πάφο: Πήγε για κολύμπι 29χρονος και δυστυχώς έχασε την ζωή του

Τραγωδία με θύμα 29χρονο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/02 στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline άνδρας ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Ρουμανία (μόνιμος κάτοικος Κύπρο) πήγε για μπάνιο με τον φίλο του σε θαλάσσια περιοχή της Πέγιας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο φίλος του 29χρονου τον είδε να επιπλέει αναίσθητος στο νερό και ζήτησε βοήθεια.

Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο και του έδωσε πρώτες βοήθειες και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE