Αριστοτέλους: Πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κολυμπώντας στην θάλασσα (φωτος)

Αριστοτέλους: Πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κολυμπώντας στην θάλασσα (φωτος)

Οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του συζύγου της δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται μαζί με της στην σημερινή εξόρμηση της στην παραλία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συνοδός της Χριστιάνας Αριστοτέλους ήταν η κολλητή φίλη και κουμπάρα Φιλιώ Τριλλίδου με την οποία έβαλαν τα ολόσωμα μαγιό τους και πήγαν για κολύμπι.

Η παρουσιάστρια μας έδειξε τις όμορφες στιγμές που πέρασαν σε φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες στο lifenewscy (εδώ)

 

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE