Κύπρος – Επεισόδια: Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας για την βία από τα μέλη της - Bίντεο

Κύπρος – Επεισόδια: Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας για την βία από τα μέλη της - Bίντεο

H Aστυνομία είχε προειδοποιήσει για την συγκεκριμένη εκδήλωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως οι Αρχές ήρθαν σε επαφή με πρόσωπα που ήταν διοργανωτές.

Όπως σημείωσε υπάρχουν φωτογραφίες και η διερεύνηση θα διασφαλίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν τα επεισόδια: «Ο Αρχηγός της Αστυνομίας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής διερεύνησης χειρισμών και παραπόνων της Αστυνομίας και ζήτησε να γίνει έρευνα με σκοπό να διαφανεί κατά πόσο ασκήθηκε βία από μέλη της Αστυνομίας»

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE