Κύπρος – Επεισόδια: Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας για την βία από τα μέλη της - Bίντεο

Κύπρος – Επεισόδια: Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας για την βία από τα μέλη της - Bίντεο

H Aστυνομία είχε προειδοποιήσει για την συγκεκριμένη εκδήλωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως οι Αρχές ήρθαν σε επαφή με πρόσωπα που ήταν διοργανωτές.

Όπως σημείωσε υπάρχουν φωτογραφίες και η διερεύνηση θα διασφαλίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν τα επεισόδια: «Ο Αρχηγός της Αστυνομίας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής διερεύνησης χειρισμών και παραπόνων της Αστυνομίας και ζήτησε να γίνει έρευνα με σκοπό να διαφανεί κατά πόσο ασκήθηκε βία από μέλη της Αστυνομίας»

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE