Τρελοί είναι να καταργήσουν την κάρτα φιλάθλου;

Τρελοί είναι να καταργήσουν την κάρτα φιλάθλου;

Τα τελευταία χρόνια, έγινε πολλές φορές μεγάλος ντόρος για την κάρτα φιλάθλου, με τις πλείστες ομάδες να ζητούν την κατάργηση της, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί όλων των ομάδων, σε πολλές ανακοινώσεις τους κατά καιρούς, έπνεαν τα μένεα για αυτούς που εφάρμοσαν το συγκεκριμένο μέτρο, απαιτώντας την κατάργηση του και παραθέτοντας διάφορα επιχειρήματα.

Με αυτά που βλέπουν όμως κατά καιρούς να γίνονται και ειδικά από τα όσα θλιβερά συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη Λεμεσό για λεγόμενες “οπαδικές διαφορές”, πιστεύετε ότι υπάρχει κανένας αρμόδιος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο μέτρο και να θέλει πραγματικά την κατάργηση του;

Φανταστείτε απλά – θα λένε – τι θα γινόταν σήμερα αν δεν υπήρχαν τα μέτρα του κορωνοϊού, ούτε η κάρτα φιλάθλου, και το Τσίρειο ήταν κατάμεστο από οπαδούς των δύο Λεμεσιανών ομάδων.

Νομίζουμε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, πέρα από το να παραθέσουμε το απόσπασμα της επίσημης ΑΕΛ στην ανακοίνωση της και ο νοών νοείτο:

“Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στην πόλη μας απ’ όπου κι αν προέρχονται, αφού τέτοιες πράξεις το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να ενισχύουν την επιβολή της κάρτας φιλάθλου στα γήπεδα και να ρίχνουν στο κενό τις όποιες προσπάθειες στις οποίες προβαίνουμε για την κατάργηση της”.

Ι.Ι.

The post Τρελοί είναι να καταργήσουν την κάρτα φιλάθλου; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE