Πλάκα-πλάκα ο Μάντζης τα… ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ!

Πλάκα-πλάκα ο Μάντζης τα… ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ!

Τον Βασίλη Μάντζη όταν τον έφερνε το Καλοκαίρι ο Ολυμπιακός (προφανώς με εισήγηση του Γιάννη Πετράκη), δεν περίμεναν πολλοί ότι θα έκανε τα δίχτυα των κυπριακών γηπέδων, να αναστενάζουν!

Έφτασε τα 9 τέρματα στο πρωτάθλημα ο 29χρονος Ελλαδίτης επιθετικός, με το χθεσινό εναντίον της Καρμιώτισσας.

Δεν είναι ρεκόρ καριέρας σε μια σεζόν, για τον 29χρονο επιθετικό.

Πριν δυο αγωνιστικές περιόδους, είχε σκοράρει 14 φορές με τη φανέλα του Βόλου στο πρωτάθλημα της Football Ληγκ στην Ελλάδα (δεύτερη τη τάξει κατηγορία).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά τις επιδόσεις του παίχτη

Ο Μάντζης δεν είναι πιτσιρίκι, αλλά λογικά θα τον… κοιτάξουν το Καλοκαίρι, μεγάλες ομάδες της νήσου.

The post Πλάκα-πλάκα ο Μάντζης τα… ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.