Γιολίτη: ‘Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου – Βιώνω καθημερινά τοξικό κλίμα’ - Βίντεο

Γιολίτη: ‘Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου – Βιώνω καθημερινά τοξικό κλίμα’ - Βίντεο

Στη Βουλή βρέθηκε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως , Έμιλυ Γιολίτη, για να δώσει απαντήσεις σχετικά με την καταγγελία που έκανε για τον parody λογαριασμό στο twitter και τα όσα ακολούθησαν.

Η κα Γιολίτη δήλωσε: «Πιστεύω ότι υπέβαλα ένα παράπονο με τον ίδιο τρόπο που θα το υπέβαλε οποιοσδήποτε Κύπριος πολίτης για τον οποίο αναρτούσαν φωτογραφίες των γονιών του στο διαδίκτυο. Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν είναι αυτές που ακολουθούνται πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις».

Στη συνέχεια η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως παραδέχτηκε ότι δέχεται απειλές: «Είμαι δέκτης απειλών και με προβληματίζει το τοξικό κλίμα που βιώνων καθημερινά»

Δείτε τις δηλώσεις της: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE