Γιολίτη: ‘Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου – Βιώνω καθημερινά τοξικό κλίμα’ - Βίντεο

Γιολίτη: ‘Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου – Βιώνω καθημερινά τοξικό κλίμα’ - Βίντεο

Στη Βουλή βρέθηκε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως , Έμιλυ Γιολίτη, για να δώσει απαντήσεις σχετικά με την καταγγελία που έκανε για τον parody λογαριασμό στο twitter και τα όσα ακολούθησαν.

Η κα Γιολίτη δήλωσε: «Πιστεύω ότι υπέβαλα ένα παράπονο με τον ίδιο τρόπο που θα το υπέβαλε οποιοσδήποτε Κύπριος πολίτης για τον οποίο αναρτούσαν φωτογραφίες των γονιών του στο διαδίκτυο. Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν είναι αυτές που ακολουθούνται πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις».

Στη συνέχεια η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως παραδέχτηκε ότι δέχεται απειλές: «Είμαι δέκτης απειλών και με προβληματίζει το τοξικό κλίμα που βιώνων καθημερινά»

Δείτε τις δηλώσεις της: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου