Γιολίτη: ‘Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου – Βιώνω καθημερινά τοξικό κλίμα’ - Βίντεο

Γιολίτη: ‘Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου – Βιώνω καθημερινά τοξικό κλίμα’ - Βίντεο

Στη Βουλή βρέθηκε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως , Έμιλυ Γιολίτη, για να δώσει απαντήσεις σχετικά με την καταγγελία που έκανε για τον parody λογαριασμό στο twitter και τα όσα ακολούθησαν.

Η κα Γιολίτη δήλωσε: «Πιστεύω ότι υπέβαλα ένα παράπονο με τον ίδιο τρόπο που θα το υπέβαλε οποιοσδήποτε Κύπριος πολίτης για τον οποίο αναρτούσαν φωτογραφίες των γονιών του στο διαδίκτυο. Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν είναι αυτές που ακολουθούνται πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις».

Στη συνέχεια η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως παραδέχτηκε ότι δέχεται απειλές: «Είμαι δέκτης απειλών και με προβληματίζει το τοξικό κλίμα που βιώνων καθημερινά»

Δείτε τις δηλώσεις της: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE