Συστήθηκε ειδικό Κλιμάκιο διερεύνησης υποθέσεων για αδικήματα βίας στην οικογένεια στην ΑΔΕ Αμμοχώστου

Συστήθηκε ειδικό Κλιμάκιο διερεύνησης υποθέσεων για αδικήματα βίας στην οικογένεια στην ΑΔΕ Αμμοχώστου

Ειδικό Κλιμάκιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν αδικήματα βίας στην οικογένεια συστάθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας «στις 15 Φεβρουαρίου 2021 λειτούργησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου το Ειδικό Κλιμάκιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν αδικήματα βίας στην οικογένεια».

Προστίθεται ότι «το συγκεκριμένο Κλιμάκιο το οποίο τελεί υπό την εποπτεία του υπεύθυνου ΤΑΕ Αμμοχώστου, αποτελείται από εξειδικευμένους αστυνομικούς οι οποίοι θα ασχολούνται μόνο με καταγγελίες και υποθέσεις που αφορούν βία στην οικογένεια».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE