Ποταμίτης: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει η Αναστασία μεγάλο ποσοστό της όρασης της

Ποταμίτης: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει η Αναστασία μεγάλο ποσοστό της όρασης της

Αρκετοί πολίτες έφυγαν τραυματίες και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην Λευκωσία το Σάββατο (13/2).

Η άσκηση της αστυνομικής βίας, προκάλεσε σωματικά και ψυχικά τραύματα σε κάποιους απο τους πολίτες που βρέθηκαν στην ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας.

Η 25χρονη Αναστασία Δημητριάδου τραυματίστηκε μετά από εκτόξευση νερού από υδροβόλο της αστυνομίας της Κύπρου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι.

 

Η υπόθεση με την 25 χρόνη Αναστασία η οποία κινδυνεύει να χάσει μέρος της όρασης της, συζητήθηκε στην εκπομπή του Τρίτου του ΡΙΚ "Πρωινό δρομολόγιο .

Ο γιατρός Θεόδωρος Ποταμίτης, ιδιοκτήτης του οφθαλμολογικού κέντρου που χειρούργησε την 25χρονη Αναστασία Δημητριάδου ανέφερε ότι η Αναστασία υπέστη αιμορραγία και ρήξη αμφιβληστροειδούς, αλλά ευτυχώς δεν προκλήθηκε αποκόλληση του οφθαλμού. "Έγινε επέμβαση με laser για να κλείσουμε τη ρήξη και να αποφύγουμε την αποκόλληση. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία και αναμένω ότι θα παραμείνει μια μόνιμη απώλεια όρασης περί το 20-25%"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE