ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποταμίτης: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει η Αναστασία μεγάλο ποσοστό της όρασης της

Ποταμίτης: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει η Αναστασία μεγάλο ποσοστό της όρασης της

Αρκετοί πολίτες έφυγαν τραυματίες και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην Λευκωσία το Σάββατο (13/2).

Η άσκηση της αστυνομικής βίας, προκάλεσε σωματικά και ψυχικά τραύματα σε κάποιους απο τους πολίτες που βρέθηκαν στην ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας.

Η 25χρονη Αναστασία Δημητριάδου τραυματίστηκε μετά από εκτόξευση νερού από υδροβόλο της αστυνομίας της Κύπρου και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι.

 

Η υπόθεση με την 25 χρόνη Αναστασία η οποία κινδυνεύει να χάσει μέρος της όρασης της, συζητήθηκε στην εκπομπή του Τρίτου του ΡΙΚ "Πρωινό δρομολόγιο .

Ο γιατρός Θεόδωρος Ποταμίτης, ιδιοκτήτης του οφθαλμολογικού κέντρου που χειρούργησε την 25χρονη Αναστασία Δημητριάδου ανέφερε ότι η Αναστασία υπέστη αιμορραγία και ρήξη αμφιβληστροειδούς, αλλά ευτυχώς δεν προκλήθηκε αποκόλληση του οφθαλμού. "Έγινε επέμβαση με laser για να κλείσουμε τη ρήξη και να αποφύγουμε την αποκόλληση. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία και αναμένω ότι θα παραμείνει μια μόνιμη απώλεια όρασης περί το 20-25%"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top