Παίζει θέμα ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ, αλλά το «χαρτί» δεν βγήκε…

Παίζει θέμα ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ, αλλά το «χαρτί» δεν βγήκε…

Υπάρχει η εντύπωση από χθες βράδυ, ότι η διοίκηση του Απόλλωνα έχει ήδη αποφασίσει να αποδεσμεύσει τον Γιάννη Πετράκη. 

Επισήμως δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, παρά μόνο ότι σήμερα θα βάλουν τα πράγματα κάτω, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο να καλέσουν για πρόωρο διαζύγιο τον Κρητικό τεχνικό.

Αναλύσαμε νωρίτερα τους λόγους που δεν πείθει ο 62χρονος τεχνικός, ότι μπορεί να “κουμαντάρει” το μεγάλο καράβι του Απόλλωνα.

Από τη στιγμή που λένε, ότι ακόμα δεν έλαβαν οριστικές αποφάσεις για το κεφάλαιο προπονητής, δεν μπαίνουν στη διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης των ονομάτων που κυκλοφορούν.

*Βουίζει η Λεμεσός για Κάναντι…

Πέραν από τον Αυστριακό Νταμίρ Κάναντι (πρώην του Ατρόμητου), ακούγεται και τ’ όνομα του Βλάνταν Ίβιτς, γνωστού από την θητεία του στον ΠΑΟΚ. Πριν δυο μήνες τον απέλυσαν από την Αγγλική Γουότφορντ. Δούλεψε με επιτυχία και στην Μακάμπι Τελ-Αβίβ.

The post Παίζει θέμα ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ, αλλά το «χαρτί» δεν βγήκε… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE