ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψήφισε… λάθος «ΑΛΟΓΟ» ο Κίρζης! Γιατί «ΚΑΗΚΕ» ο Πετράκης…

Ψήφισε… λάθος «ΑΛΟΓΟ» ο Κίρζης! Γιατί «ΚΑΗΚΕ» ο Πετράκης…

Κάηκε μόνος του ο Γιάννης Πετράκης. Η διοίκηση γνωστοποιεί σήμερα την απόφαση της για το μέλλον του.

Ο Ρεθυμνιώτης, μπορεί να έχει την ομάδα στο -2 από την πρώτη θέση, αλλά το σημαντικό του μειονέκτημα είναι πως δεν έχει (βρει) τον τρόπο να την διαχειριστεί σωστά. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ότι θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα σε δυόμιση μήνες που ολοκληρώνεται ο μαραθώνιος.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι η αστάθεια που παρουσιάζει. Για παράδειγμα στα τελευταία παιχνίδια. Έκανε καλή εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ, επειδή είχαν μπει και μερικοί καινούργιοι παίχτες, από μόνη της η ομάδα ανέβασε τις προσδοκίες και την πίστη του κόσμου.

Τρεις μέρες μετά πήγε στην Πάφο, έπαιξε με την Καρμιώτισσα, κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα απόδοσης, κατάφερε στο 98’ να αποτρέψει την ήττα. Στη συνέχεια η ομάδα πέτυχε εμφαντική νίκη επί της ΑΕΚ στη Λεμεσό, «έφτιαξε» τους οπαδούς, αλλά στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΛ, τους «έριξε» ξανά μες στην… κατάθλιψη.

Όχι τόσο γιατί έχασε, αλλά γιατί δεν ήταν τόσο ανταγωνιστική. Έφτιαξε την πρώτη ευκαιρία να βάλει γκολ στο 86ο λεπτό. Μόνο τούτο τα λέει όλα.

Περιττό να σημειώσουμε ότι ακόμα… ψάχνει την ταυτότητα του ο Γιάννης Πετράκης, αφού του την άρπαξε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Τον νίκησε για δεύτερη φορά σε Λεμεσιανό ντέρμπι.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, δεν είναι υπεύθυνος μόνο για το ότι η παρουσία της ομάδας είναι πάνω-κάτω, αλλά γιατί πειραματίζεται με τους ρόλους που δίδει σε κάποιους παίχτες.

Για παράδειγμα έβαλε τον Πέτρο Ψύχα αριστερό μπακ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το παλικάρι δεν τα πήγε άσχημα. Όμως επέμεινε και χθες, με αποτέλεσμα να τον «εκθέσει».

Ξέροντας ότι η ΑΕΛ έχει έναν από τους καλύτερους εξτρέμ του πρωταθλήματος, τον Μανουέλ Τόρες, θα έπρεπε να επιλέξει άλλον παίχτη.

Ούτε η επιλογή του να επιμείνει στην τριάδα των χαφ που κατέβασε στο ματς με την ΑΕΚ, του βγήκε εκ της εικόνας της χθεσινής αναμέτρησης. Το άλλαξε στο ημίχρονο, αφήνοντας ουσιαστικά μόνο τους Μάρκοβιτς και Μπίσεσβαρ, αφού είχε αποσύρει τον Ματέι.

Τα πράγματα για τα δυο «σκυλιά» της ΑΕΛ στη μεσαία γραμμή, Μεντόγεβιτς και Νταβόρ, έγιναν ακόμα πιο εύκολα. Ο Νταμπό δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, ο Ντιγκινί ήταν η πιο φιλότιμη παρουσία. Όλοι οι υπόλοιποι έγραψαν βαθμό κάτω από τη βάση.

Βλέποντας την άμυνα να είναι ευάλωτη στις ψηλές πιέσεις της ΑΕΛ, δεν δοκίμασε να βρει αντίδοτο βάζοντας μέσα κάποιον ανασταλτικό χαφ. Θυμήθηκε να βάλει τον Χάμπο στο 82ο λεπτό.

Οι τρεις και πλέον μήνες (ένας γύρος συν δυο παιχνίδια), που είναι ο Πετράκης στον πάγκο, αποτελούν αξιόπιστο δείγμα για ασφαλές συμπέρασμα. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, φαίνεται ότι πόνταρε σε λάθος «άλογο»…

Μόνο ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα ξέρει, αν είναι η κατάλληλη στιγμή, να προσλάβει άλλον προπονητή, για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που προσδοκούν, εδώ και πολλά χρόνια, οι χιλιάδες οπαδοί της.

The post Ψήφισε… λάθος «ΑΛΟΓΟ» ο Κίρζης! Γιατί «ΚΑΗΚΕ» ο Πετράκης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top