Συνάντηση Α. Κυπριανού – Αναστασιάδη την Πέμπτη – 'Ευθύνη του Προέδρου να παύσει την Υπουργό Δικαιοσύνης'

Συνάντηση Α. Κυπριανού – Αναστασιάδη την Πέμπτη – 'Ευθύνη του Προέδρου να παύσει την Υπουργό Δικαιοσύνης'

Παραίτηση Γιολίτη και μη απαγόρευση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ζητεί το ΑΚΕΛ από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας με το πρόσχημα της πανδημίας. 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, κάκησε τα όσα συνμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, με την υπόθεση του parody account και τα επεισόδια του Σαββάτου καταλήγωντας ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη "έχει περάσει τη γραμμή, την οποία θέτουν το σύνταγμα, το κράτος δικαίου και η ίδια η δημοκρατία."

Ο Στέφανος Στεφάνου στην συνέχεια ανέφερε ότι "Η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει ενώπιον της Βουλής" και το ΑΚΕΛ έχει εγγράψει τα ζητήματα- για την αστυνομική βία στη διαδήλωση του Σαββάτου και για την καθολική απαγόρευση των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας με το πρόσχημα της πανδημίας.

"Έχουμε πανδημία, χρειάζονται μέτρα προστασίας αλλά έχουμε και δημοκρατία.", τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ.

Την ίδια ώρα το ΑΚΕΛ εμμένει στη θέση του για παραίτηση της Υπουργού Δικαιοσύνης. 

"Η Υπουργός έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί. Επειδή όμως είναι προφανές ότι δεν κατανοεί τι σημαίνει πολιτική ευθιξία και να παραιτηθεί ο Πρόεδρος θα έπρεπε ήδη να την είχε παύσει. Η ευθύνη πλέον είναι δική του.", ανέφερε καταληκτικά ο Στέφανος Στεφάνου

 

Ο Άντρος Κυπριαού θα συναντηθεί της Πέμπτη το πρωί, έπειτα από δικό του αίτημα, με τον πρόεδροτης Δημοκρατίας για τα πιο πάνω θέματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE