ΠτΔ για "Λευκή Βίβλο": Αναμένει ολοκληρωμένες προτάσεις για πόθεν έσχες και θέματα σύγκρουσης συμφερόντων

ΠτΔ για "Λευκή Βίβλο": Αναμένει ολοκληρωμένες προτάσεις για πόθεν έσχες και θέματα σύγκρουσης συμφερόντων

 

Συζήτηση για τη Λευκή Βίβλο που αφορά το πόθεν έσχες και τα θέματα σύγκρουσης συμφερόντων συζήτησαν σήμερα ο πρόεδρος Αναστασιάδης με τους κ.κ. Χρήστο Παναγιωτίδη και Νίκο Συρίμη, στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κας Έμιλυς Γιολίτη, στο Προεδρικό.

Η πρόταση αποτελεί πρωτοβουλία του Δρος Πισσαρίδη και των κ.κ. Παναγιωτίδη και Συρίμη.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου στην συνάντηση έγινε ένας δημιουργικός διάλογος για τα θέματα που αφορούν τη Λευκή Βίβλο και την πρόταση που υποβλήθηκε.

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την επιθυμία όπως οι εισηγητές της Λευκής Βίβλου συνεχίσουν τις επαφές τους με τις αρμόδιες κρατικές Yπηρεσίες, ούτως ώστε να ετοιμαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις επί του θέματος." καταλήγει η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE