Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ

strong>Οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό και η περιφερειακή συνεργασία ήταν στην ατζέντα συνάντησης, που είχε την Τρίτη ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ Judith Garber.

Σε ανάρτηση στο twitter το ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι συζητήσεις μεταξύ άλλων κάλυψαν την ανάγκη διατήρησης ισχυρής δυναμικής στις διμερείς σχέσεις, τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό και θέματα που σχετίζονται με την περιφερειακή συνεργασία, στη βάση της θετικής ατζέντας.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE