Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ

strong>Οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό και η περιφερειακή συνεργασία ήταν στην ατζέντα συνάντησης, που είχε την Τρίτη ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ Judith Garber.

Σε ανάρτηση στο twitter το ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι συζητήσεις μεταξύ άλλων κάλυψαν την ανάγκη διατήρησης ισχυρής δυναμικής στις διμερείς σχέσεις, τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό και θέματα που σχετίζονται με την περιφερειακή συνεργασία, στη βάση της θετικής ατζέντας.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Κόμβος διαλόγου η Κύπρος: Στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τα πρώτα έργα του Συμφώνου για τη Μεσόγειο

Τα πρώτα συγκεκριμένα έργα συνεργασίας στο πλαίσιο του Συμφώνου για τη Μεσόγειο θα παρουσιαστούν στο Άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 23ης και 24ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, αναφέρει ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE