Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ

Οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό και η περιφερειακή συνεργασία ήταν στην ατζέντα συνάντησης, που είχε την Τρίτη ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ Judith Garber.

Σε ανάρτηση στο twitter το ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι συζητήσεις μεταξύ άλλων κάλυψαν την ανάγκη διατήρησης ισχυρής δυναμικής στις διμερείς σχέσεις, τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό και θέματα που σχετίζονται με την περιφερειακή συνεργασία, στη βάση της θετικής ατζέντας.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.