Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ

strong>Οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό και η περιφερειακή συνεργασία ήταν στην ατζέντα συνάντησης, που είχε την Τρίτη ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρέσβειρα των ΗΠΑ Judith Garber.

Σε ανάρτηση στο twitter το ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι συζητήσεις μεταξύ άλλων κάλυψαν την ανάγκη διατήρησης ισχυρής δυναμικής στις διμερείς σχέσεις, τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό και θέματα που σχετίζονται με την περιφερειακή συνεργασία, στη βάση της θετικής ατζέντας.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE