Τραγωδία στην Ελλάδα - Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία «Μήδεια

Τραγωδία στην Ελλάδα - Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία «Μήδεια

Τρεις νεκρούς μετρά πλέον η Ελλάδα από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ο τρίτος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του ήταν ένας 73χρονος από το χωριό Μουρτιάς Ελυμνίων στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος υποστηριζόταν από μπουκάλα οξυγόνου, αλλά λόγω της διακοπής του ρεύματος, το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Πρόκειται, μάλιστα, για τον δεύτερο νεκρό που σημειώνεται στην Εύβοια, καθώς νωρίτερα έγινε γνωστός ο θάνατος 80χρονου από το Μαντούδι.

Τη ζωή του έχει χάσει, ακόμα ένας άνθρωπος, ένας 56χρονος από την Κρήτη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.