ΕΛΛΑΔΑ

Survivor ανατροπή: Ποιοι παίκτες έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν θα μπουν ακόμη στο παιχνίδι!

Survivor ανατροπή: Ποιοι παίκτες έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν θα μπουν ακόμη στο παιχνίδι!

Ακόμη μια ανατροπή στο Survivor, αφού οι νέες προσθήκες στις δύο ομάδες δεν αναμένονται άμεσα…

Μπορεί την Κυριακή να περιμέναμε δύο νέους παίκτες να μπουν στο Survivor ωστόσο δεν τους είδαμε ποτέ. O λόγος για τον Γιώργο Ταβλαδάκη και τον Παύλο Γαλακτερό, συγκεκριμένα ο δεύτερος έχει κλείσει στον Άγιο Δομίνικο πάνω από τρεις εβδομάδες παραμονής και πάει για την τέταρτη.

Περισσότερες διακοπές λοιπόν και καθόλου ριάλιτι επιβίωσης για τον γιο του Νάσου Γαλακτερού! Γιατί όμως δεν έχουμε δει ακόμα τους νέους παίκτες, παρότι βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο;

Ο λόγος είναι πως η παραγωγή εντόπισε κι άλλους παίκτες που ίσως είναι πιο εμπορικοί και ενδιαφέροντες σαν χαρακτήρες. Δύο εκ των οποίων είναι ο Σάκης Κατσούλης αλλά και η Χριστίνα Κεφαλά.

Ο πρώτος είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η δεύτερη η επόμενη σχέση του μετά την Μαριαλένα. Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε τι έχει να συμβεί μόλις αυτή η τριάδα σμίξει στην ίδια ομάδα, στην ίδια παραλία, στην ίδια καλύβα.

Επίσης για το ριάλιτι έφυγε και η εκρηκτική χορεύτρια Νικολέτα Μαυρίδη! Η παραγωγή πιστεύει πως για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι καλύτερο να μπουν δύο ακόμα παίκτες ενώ οι τελευταίες προσθήκες θα πρέπει να έχουν μπει μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.

ΑΠΟ Reader.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top