ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» 58χρονος μετά από τρελή πορεία του οχήματός του

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» 58χρονος μετά από τρελή πορεία του οχήματός του

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της Τρίτης 16/2 58χρονος άντρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 16:00 στο δρόμο Νατάς – Αξύλου όταν σε μια σε στροφή 58χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί επανειλημμένα και να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

Από το δυστύχημα ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο και μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνώνται, ενώ εξετάζεται αν έφερε ζώνη ασφαλείας ή αν είχε αναπτύξει ταχύτητα ο άτυχος άντρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE