ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» 58χρονος μετά από τρελή πορεία του οχήματός του

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» 58χρονος μετά από τρελή πορεία του οχήματός του

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της Τρίτης 16/2 58χρονος άντρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 16:00 στο δρόμο Νατάς – Αξύλου όταν σε μια σε στροφή 58χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί επανειλημμένα και να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

Από το δυστύχημα ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο και μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνώνται, ενώ εξετάζεται αν έφερε ζώνη ασφαλείας ή αν είχε αναπτύξει ταχύτητα ο άτυχος άντρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».