ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» 58χρονος μετά από τρελή πορεία του οχήματός του

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς θανατηφόρο το τροχαίο – «Έσβησε» 58χρονος μετά από τρελή πορεία του οχήματός του

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της Τρίτης 16/2 58χρονος άντρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 16:00 στο δρόμο Νατάς – Αξύλου όταν σε μια σε στροφή 58χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί επανειλημμένα και να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

Από το δυστύχημα ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο και μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνώνται, ενώ εξετάζεται αν έφερε ζώνη ασφαλείας ή αν είχε αναπτύξει ταχύτητα ο άτυχος άντρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE