Έρχεται Κύπρο ο Μπορέλ - Στις 5 Μαρτίου πάει Προεδρικό

Έρχεται Κύπρο ο Μπορέλ - Στις 5 Μαρτίου πάει Προεδρικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Άμυνας

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε το βράδυ της Τρίτης 16/2 τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ αρμόδιο για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας κ. Ζοζέπ Μπορέλ.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ο κ. Μπορέλ ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι προτίθεται να επισκεφθεί την Κύπρο στις 5-6 Μαρτίου, και στο πλαίσιο της οποίας θα έχουν συνάντηση στις 5 Μαρτίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE