LIFESTYLE

Αντωνία Χαραλάμπους: “Έχω υπάρξει σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουν έρθει στο κινητό μου ανεπιθύμητα μηνύματα”

Αντωνία Χαραλάμπους: “Έχω υπάρξει σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουν έρθει στο κινητό μου ανεπιθύμητα μηνύματα”

DATA[

Η Αντωνία Χαραλάμπους πριν από μερικές ημέρες φιλοξενήθηκε στις σελίδες του “Πολίτη” με τα όσα έγραψε να παρερμηνεύονται.

Η ηθοποιός θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια σημεία, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για το θέμα που μονοπωλεί τα media το τελευταίο διάστημα, τις παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφερομένη και στο νησί μας, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

“Έχω υπάρξει σε δύσκολες καταστάσεις… Έχουν έρθει στο κινητό μου ανεπιθύμητα μηνύματα απαίσιου περιεχομένου. Έχω προσβληθεί από σκηνοθέτη και στη σχολή ακόμα μέσα. Μου έχουν μιλήσει άσχημα. Με έχουν κάνει να νιώσω ότι μπορεί να μην κάνω για αυτόν τον χώρο. Δεν είπα ότι κάποιος εισέβαλε στο σώμα μου. Δεν είπα αυτό και ούτε θα το έκανα ποτέ δημόσια. Θα έβρισκα έναν άλλο τρόπο. Δεν μιλώ για εμένα. Μιλώ για όλους τους άλλους που χρειάζονται τη δική μου βοήθεια… Υπήρχε φόβος στο θέατρο και τώρα είναι η ώρα να σταματήσει να υπάρχει”, εξομολογήθηκε η Αντωνία Χαραλάμπους ερωτηθείσα αν έχει υπάρξει θύμα οποιασδήποτε μορφής παρενόχλησης. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα απο το ilovestyle

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top