LIFESTYLE

Tραγικό: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πάφο γνωστός ηθοποιός

Tραγικό: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πάφο γνωστός ηθοποιός

DATA[

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε χθες νωρίς το απόγευμα ο Αμερικανός (με Αυστριακό διαβατήριο) ηθοποιός, σκηνοθέτης, δημοσιογράφος και παραγωγός ταινιών Ahab O’Hary ή Dick O’ Hary όπως ήταν το καλλιτεχνικό του ο οποίος τον τελευταίο καιρό διέμενε στην Πάφο και συγκεκριμένα στην κοινότητα Πενταλιάς.

Ο άτυχος ηθοποιός, γεννηθείς το 1962, εκτός από το σπίτι του στην Πενταλιά διατηρούσε κατοικία και στην κοινότητα Κοιλίνιας. Ο Ahab ηταν ιδιαίτερα γνωστός στην Πάφο και πολύ αγαπητός στον κόσμο και στους συνεργάτες του και ήδη όσοι ενημερώθηκαν για το άσχημο μαντάτο δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι αλήθεια.Ο Ahab O’Hary γνωστός και ως Ινδιάνος όπως τον αποκαλούσαν στην περιοχή λόγω και της καταγωγής του βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πολυτελές όχημα που οδηγούσε ανατράπηκε σε κάποιο σημείο του δρόμου Αξύλου- Νατάς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ήταν πολυπράγμων άνθρωπος, μιλούσε οκτώ συνολικά γλώσσες μεταξύ των οποίων Ισπανικά, Ρωσικά, Αγγλικά και Cherokee Ινδιάνικα ενώ διατηρούσε σχέσεις με γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες του Χόλυγουντ μεταξύ των οποίων ο προσωπικός του φίλος Steven Seagal. O Ο’Hary πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες και μέσα από τη δουλειά του είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου ανάμεσα τους και μη δημοφιλείς προορισμοί για τηλεοπτικούς σκοπούς αλλά και κυνηγώντας θρύλους και παραδόσεις ανάμεσα στα οποία η Δημοκρατία του Νταγκεστάν, η Βαϊκάλη στη Σιβηρία, το Ομάν, η Ιρλανδία.

Στη μεγάλη αυτή και σπάνια λίστα προορισμών περιλαμβάνονται επίσης η Κύπρος, η Αρμενία, η Δημοκρατία της Τιβά στη Ρωσία, το αφιλόξενο όρος Αλτάϊ στην Ασία ανάμεσα στην Κίνα, τη Ρωσία την Μογγολία και το Καζακστάν, στη γη των Καρέλιων από όπου και το τρέιλερ που ακολουθεί.Ταξίδεψε επίσης στην Δημοκρατία της Χακασίας στο Σιβηρικό Διαμέρισμα αλλά και την Μάλτα στα πλαίσια της εκπομπής Legend Hunt.

Έλαβε μέρος σε διάφορες παραγωγές, εμφανίστηκε σε αρκετές διαφημίσεις ακόμη και εδώ στην Κύπρο και είχε γενικά μια ιδιαιτέρως έντονη ζωή μπροστά στα φώτα της κάμερας. Του άρεσαν τα ωραία αμάξια ένα εκ των οποίων το γκρίζο Jaquar οποίο απέκτησε τελευταίως και αποδείχθηκε τελικά μοιραίο για τον ίδιο αφού ένα τροχαίο με αυτό του στέρησε τη ζωή.

Ο άτυχος ηθοποιός ήταν πολύ γνωστός στον επαγγελματικό του χώρο ενώ ιδιαίτερα γνωστός ήταν και στην περιοχή που διέμενε. Επίσης ιδιαίτερα γνωστός ήταν και στο Ρωσσόφωνο κοινό της Κύπρου αφού μέσα από τη επική σειρά Legend Hunt που πιο πάνω περιγράψαμε έγινε ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους Ρώσους και Ρωσόφωνους στον πλανήτη.

Η αγάπη του O’Hary για τα ταξίδια ξεκίνησε όταν αποφάσισε από μικρός να φύγει από την Αμερική, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του για να παίξει καλαθόσφαιρα.Αυτό του έδωσε την δυνατότητα να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον κόσμο ενώ όντως παιδί μειονότητας και υιοθετημένος έζησε, όπως είπε, την πραγματική έννοια του ρατσισμού στη χώρα του οπότε επέλεξε να ζήσει σε μια χώρα που οι άνθρωποί της ξέρουν να δείχνουν σεβασμό και να αποδέχονται όλο τον κόσμο, δηλαδή την Κύπρο.

Ρεπορτάζ-Πηγή: https://pafospress.com/

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top