Λ. Σαββίδης, Α. Ασσιώτης και Ε. Παπακυριακού καταθέτουν την Πέμπτη στην Ερευνητική Επιτροπή για Πολιτογραφήσεις

Λ. Σαββίδης, Α. Ασσιώτης και Ε. Παπακυριακού καταθέτουν την Πέμπτη στην Ερευνητική Επιτροπή για Πολιτογραφήσεις

Με τις καταθέσεις τριών μαρτύρων συνεχίζονται αύριο Πέμπτη οι ακροάσεις ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ Εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών.


Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, στις 09.30 ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Λάζαρος Σαββίδης, στις 11.00 ο επίσης πρώην Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ανδρέας Ασσιώτης, και στις 12.30 η Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Προϊστάμενη της ΜΟΚΑΣ, Εύα Παπακυριακού.

Οι ακροάσεις πραγματοποιούνται στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία» στην αίθουσα “Jean Monnet”.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.