Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών συναντήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία, η οποία ζήτησε τη βοήθεια του ΚΟΑ.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελείτο από τους Στέφανο Χαραλάμπους (Πρόεδρο), Αγγελή Κωστή (Γενικό Γραμματέα), Ανδρέα Σάββα (εκπρόσωπου Τύπου), Νικόλα Γιάλλουρο (ταμία) και τους προπονητές Βαρτάν Αζαριάν, Παντελή Παναγίδη, Παναγιώτη Μελωδία και Σωφρόνη Ξενοφών.
Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστη και ο προϊστάμενος του αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης».

The post Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE