Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών συναντήθηκε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία, η οποία ζήτησε τη βοήθεια του ΚΟΑ.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αποτελείτο από τους Στέφανο Χαραλάμπους (Πρόεδρο), Αγγελή Κωστή (Γενικό Γραμματέα), Ανδρέα Σάββα (εκπρόσωπου Τύπου), Νικόλα Γιάλλουρο (ταμία) και τους προπονητές Βαρτάν Αζαριάν, Παντελή Παναγίδη, Παναγιώτη Μελωδία και Σωφρόνη Ξενοφών.
Εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστη και ο προϊστάμενος του αγωνιστικού αθλητισμού Πάρις Αβρααμίδης».

The post Συνάντηση Μιχαηλίδη με την Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE