ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη μετά τον εμπρησμό Συν. Φιλάθλων του Απόλλωνα – Χειροπέδες σε 36χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξέλιξη μετά τον εμπρησμό Συν. Φιλάθλων του Απόλλωνα – Χειροπέδες σε 36χρονο

Στη σύλληψη 36χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη 17/2 αναφορικά με τον εμπρησμό του συνδέσμου φιλάθλων του Απόλλωνα στην περιοχή Αγ. Αντωνίου το απόγευμα της Κυριακής 14/2.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας πέρασε χειροπέδες στον 36χρονο, αφού το όχημα του θεάθηκε στην περιοχή να αποβιβάζει τέσσερα πρόσωπα που κατευθύνθηκα προς τον σύνδεσμο του Απόλλωνα.

Όπως πληροφορούμαστε ο 36χρονος δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία και δεν απαντά σε ερωτήσεις που του γίνονται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE