Θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Αλέκου Κωνσταντινίδη, εκφράζει ο Πρόεδρος

Θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Αλέκου Κωνσταντινίδη, εκφράζει ο Πρόεδρος

Θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου, Αλέκου Κωνσταντινίδη, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος  απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο και τους οικείους του εκλιπόντος.


Σε ανακοίνωσή του μέσω του Twitter, o Πρόεδρος Αναστασιάδης κάνει λόγο για ξεχωριστή μορφή στην κυπριακή δημοσιογραφία.

"Είναι με θλίψη που πληροφορήθηκα τον θάνατο του Αλέκου Κωνσταντινίδη. Ξεχωριστή μορφή στην κυπριακή δημοσιογραφία, ευρυμαθής, οξύνους και τολμηρός, μέχρι τη τελευταία στιγμή έγραφε με διαύγεια και σθένος νέου πολίτη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγο του Άννα και στους οικείους του", έγραψε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.