Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου η πενταμερής, λέει ο εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ

Μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου η πενταμερής, λέει ο εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ

Στο πρώτο μισό του Απριλίου προσδιόρισε τη σύγκληση της άτυπης πενταμερούς για το Κυπριακό, ο εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών, ο κ. Παπαϊωάννου υπογράμμισε ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ δεν έχει, ακόμα, προτείνει ημερομηνία σύγκλησης της άτυπης πενταμερούς και διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αυτή θα γίνει μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 25ης Μαρτίου, πιθανότατα στο πρώτο μισό του Απριλίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.