ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα κατήγγειλε τον άντρα της που έχει κορωνοϊό – Το τηλεφώνημα που ξάφνιασε τους αρμόδιους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα κατήγγειλε τον άντρα της που έχει κορωνοϊό – Το τηλεφώνημα που ξάφνιασε τους αρμόδιους

Η ιχνηλάτιση επαφών θετικών κρουσμάτων συζητήθηκε στην μεσημβρινή εκπομπή του Alpha και το πρόβλημα που προκύπτει με όσους δεν δηλώνουν όλα τα πρόσωπα που συναντήθηκαν μαζί τους.

Συγκεκριμένα φαίνεται ότι άτομα που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα δηλώνουν λιγότερες στενές επαφές από όσες στην πραγματικότητα είναι οι επαφές τους. Ο επιδημιολόγος Πεδίου κ. Βαλεντίνος Σιλβέστρος εξήγησε πως είναι αδύνατον ένας εργαζόμενος να μην δηλώνει επαφή από τη δουλειά του εφόσον είναι αδύνατον να μην έρχονται σε επαφή με κανένα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που από μόνοι τους πολίτες κατήγγειλαν ότι είναι επαφές κρουσμάτων και δεν έχουν δηλωθεί. Σύμφωνα με τον κ. Σιλβέστρο έχουν δεχθεί τηλεφώνημα από γυναίκα που κατήγγειλε το σύζυγο της ότι δεν μένει σε αυτοπεριορισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE