Λεμεσός: Αίσιο τέλος - Εντοπίστηκε η 17χρονη

Λεμεσός: Αίσιο τέλος - Εντοπίστηκε η 17χρονη

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, 17χρονη η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία της στην Λεμεσό, από την περασμένη Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας η 17χρονη εντοπίστηκε σήμερα (18/02), το μεσημέρι, σε περιοχή της Λεμεσού, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE