Λεμεσός: Αίσιο τέλος - Εντοπίστηκε η 17χρονη

Λεμεσός: Αίσιο τέλος - Εντοπίστηκε η 17χρονη

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, 17χρονη η οποία είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία της στην Λεμεσό, από την περασμένη Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας η 17χρονη εντοπίστηκε σήμερα (18/02), το μεσημέρι, σε περιοχή της Λεμεσού, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.