Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία εταιρείας στη Λευκωσία

Δεν εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία εταιρείας στη Λευκωσία

Η πληροφορία για εκρηκτικό μηχανισμό έξω από κτήριο στη Λευκωσία, η οποία έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία νωρίτερα σήμερα, αποδείχθηκε τελικά ανυπόστατη, αφού μετά από εκτεταμένες έρευνες δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε ύποπτο αντικείμενο.

Οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί, χωρίς να εντοπιστεί εκρηκτικός μηχανισμός, σημειώνοντας ότι η σκηνή έχει ήδη αποδεσμευτεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.