Προβάδισμα πρόκρισης για Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου

Προβάδισμα πρόκρισης για Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου

Ντινάμο Κιέβου και Κλαμπ Μπριζ έμειναν στο 1-1, με τους Βέλγους να έχουν τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς.

Ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League πήρε η Κλαμπ Μπριζ, που απέσπασε ισοπαλία, 1-1, από τη Ντινάμο στο χιονισμένο Κίεβο.

Το πρώτο ημίχρονο στο «Ολιμπίσκι» δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλές στιγμές με τον Μπουγιάλσκι αλλά να μην καταφέρνουν να πάρουν το προβάδισμα.

Εντέλει, ο 28χρονος μέσος κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 62ο λεπτό. Ο Μικολένκο τον τροφοδότησε από τα αριστερά και ο χαφ της Ντινάμο πλάσαρε υποδειγματικά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 1-0.

Ωστόσο, η χαρά των Ουκρανών κράτησε περίπου ένα πεντάλεπτο.

Κι αυτό γιατί στο 67’ ήρθε η ισοφάριση, με τον Μέχελε να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Μπούστσαν μετά το κόρνερ του Φόρμερ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Προβάδισμα πρόκρισης για Κλαμπ Μπριζ κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.