Πολύ σύντομα συγκαλεί την άτυπη συνάντηση 5+1 ο ΓΓ του ΟΗΕ

Πολύ σύντομα συγκαλεί την άτυπη συνάντηση 5+1 ο ΓΓ του ΟΗΕ

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, σκοπεύει να συγκαλέσει άτυπη συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό πολύ σύντομα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

 
Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, αναφορικά με τη συνάντηση 5+1, ο κ. Ντουζαρίκ ανέφερε ότι μετά από τις διαβουλεύσεις που διεξήγαγε η ανώτερη αξιωματούχος του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ,  τους τελευταίους μήνες, ο Γενικός Γραμματέας σκοπεύει να συγκαλέσει μια άτυπη συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό πολύ σύντομα.

«Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση. Ο σκοπός της συνάντησης θα είναι να καθοριστεί εάν υπάρχει κοινό έδαφος για τα μέρη να διαπραγματευτούν μια βιώσιμη, διαρκή λύση στο Κυπριακό εντός ενός προβλέψιμου ορίζοντα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE