Οπλισμένος άντρας λήστεψε τηλεοπτικό συνεργείο σε ζωντανή σύνδεση -ΒΙΝΤΕΟ

Οπλισμένος άντρας λήστεψε τηλεοπτικό συνεργείο σε ζωντανή σύνδεση -ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές τρόμου έζησαν μέλη τηλεοπτικού συνεργείου από το Εκουαδόρ, καθώς κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ έξω από το γήπεδο της Μπαρτσελόνα Κίτο, ένας οπλισμένος άντρας τους επιτέθηκε με σκοπό να τους ληστέψει!

Ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε, με τον κακοποιό να αποσπά το κινητό τηλέφωνο ενός μέλους του τηλεοπτικού συνεργείου και να τρέπεται σε φυγή με μοτοσικλέτα, μαζί με έναν συνεργό του.

Το περιστατικό έγινε στη μία το μεσημέρι, με τον ρεπόρτερ, Ντιέγκο Ορντινόλα, να αναφέρει πως «δεν μπορούμε ούτε να δουλέψουμε».


Δείτε το τρομακτικό περιστατικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE