ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικός ΕΞΑΔΑΣ για τον Ολυμπιακό, μοναδικό ζητούμενο το τρίποντο ΚΑΙ για την ΑΕΚ

Τελικός ΕΞΑΔΑΣ για τον Ολυμπιακό, μοναδικό ζητούμενο το τρίποντο ΚΑΙ για την ΑΕΚ

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (19/02, 19:00) στο “Μακάρειο”, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του Β΄ γύρου.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 6η θέση και την είσοδο του στα πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ… των ισχυρών.

Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμα δηλαδή και με ισοπαλία, θα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών της εξάδας, για να μάθει αν τελικά θα αποφύγει το Β΄ γκρουπ της διαβάθμισης.

Σημειώνουμε ότι οι “μαυροπράσινοι” είναι στην 6η θέση με 31 πόντους και ακολουθούν ΑΠΟΕΛ, Δόξα με 30 και Πάφος FC με 29. Ο Ολυμπιακός μειονεκτεί στις ισοβαθμίες με τις συγκεκριμένες ομάδες, γι΄ αυτό και το αυριανό ματς αντιμετωπίζεται απ΄ όλους σαν “τελικός”, με τη νίκη να είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι προετοίμασε όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά την ομάδα του γι΄ αυτό το μεγάλο ματς και ζήτησε από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο, για να μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο που θα αλλάξει τη μοίρα τους στο υπόλοιπο της σεζόν.

Μετά το τέλος της σημερινής (18/02) τελευταίας προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Μιχαήλ, Καράδαης, Ψάλτης, Κωνσταντινίδης, Μίλετιτς, Μανρίκε, Σ. Ανδρέου, Σωτηρίου, Νάνι, Κυριάκου, Σάλι, Γαρουφαλιάς, Γκουστάβο, Σαντάνα, Σαρφό, Πεχλιβάνης, Χάνι, Μάντζης, Κοστόφ, Φαν Κέσελ.

Στο “στρατόπεδο” της ΑΕΚ, η νίκη επί του Εθνικού επανέφερε τα χαμόγελα και την αισιοδοξία, όμως για συνεχίσει να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων στα πλέι-οφ, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό, θα πρέπει πάση θυσία να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα της Λάρνακας που είναι “κολλημένη” στην 5η θέση, έχει 41 βαθμούς, είναι στο -7 από την 4η Ανόρθωση και θέλει τουλάχιστον να μην ανοίξει η ψαλίδα της διαφοράς, για να μην μειώσει και άλλο τις λίγες πιθανότητες που έχει για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ζήτησε από τους παίκτες του να… “γυαλίζει το μάτι τους” και να δείξουν στον αντίπαλο, πως και γι΄ αυτούς είναι “τελικός” το αυριανό παιχνίδι.

Ζήτησε συγκέντρωση στα μετόπισθεν, αποφασιστικότητα, αλλά και καθαρό μυαλό στην επίθεση, για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο, που θα της δώσει άλλο αέρα, αλλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μοϊσόφ που αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό. Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται να “ανακατέψει” ξανά την “τράπουλα”, αφού η αρχική ενδεκάδα που κατέβασε κόντρα στους Αχνιώτες… δεν του βγήκε, ενώ αναμένεται να κάνει αλλαγές και σε θέματα τακτικής.

19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ Λάρνακας
Στάδιο: Μακάρειο
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Σωτηρίου Λούκας
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος

The post Τελικός ΕΞΑΔΑΣ για τον Ολυμπιακό, μοναδικό ζητούμενο το τρίποντο ΚΑΙ για την ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top