Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Ίσως το τελευταίο του ματς

Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Ίσως το τελευταίο του ματς

Η προχθεσινή ανάρτηση μιας φωτογραφίας του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, από την προπόνηση στο Κολόσσι, θεωρήθηκε από πολλούς ως προαναγγελία ότι θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Νικολάου κι ο Γιάννης Πετράκης, είναι οι δυο άνθρωποι που σίγουρα γνωρίζουν, αν ήρθε η στιγμή να μείνει στον πάγκο ο Δημητρίου, δίδοντας τα… γάντια του βασικού στον Σέρβο γκολκίπερ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.