Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Ίσως το τελευταίο του ματς

Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Ίσως το τελευταίο του ματς

Η προχθεσινή ανάρτηση μιας φωτογραφίας του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, από την προπόνηση στο Κολόσσι, θεωρήθηκε από πολλούς ως προαναγγελία ότι θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Νικολάου κι ο Γιάννης Πετράκης, είναι οι δυο άνθρωποι που σίγουρα γνωρίζουν, αν ήρθε η στιγμή να μείνει στον πάγκο ο Δημητρίου, δίδοντας τα… γάντια του βασικού στον Σέρβο γκολκίπερ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE