Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Ίσως το τελευταίο του ματς

Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Ίσως το τελευταίο του ματς

Η προχθεσινή ανάρτηση μιας φωτογραφίας του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, από την προπόνηση στο Κολόσσι, θεωρήθηκε από πολλούς ως προαναγγελία ότι θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Νικολάου κι ο Γιάννης Πετράκης, είναι οι δυο άνθρωποι που σίγουρα γνωρίζουν, αν ήρθε η στιγμή να μείνει στον πάγκο ο Δημητρίου, δίδοντας τα… γάντια του βασικού στον Σέρβο γκολκίπερ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.