Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Ίσως το τελευταίο του ματς

Κάνει ΑΝΩ-ΚΑΤΩ την ενδεκάδα ο Πετράκης – Ίσως το τελευταίο του ματς

Η προχθεσινή ανάρτηση μιας φωτογραφίας του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, από την προπόνηση στο Κολόσσι, θεωρήθηκε από πολλούς ως προαναγγελία ότι θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας, στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Νικολάου κι ο Γιάννης Πετράκης, είναι οι δυο άνθρωποι που σίγουρα γνωρίζουν, αν ήρθε η στιγμή να μείνει στον πάγκο ο Δημητρίου, δίδοντας τα… γάντια του βασικού στον Σέρβο γκολκίπερ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE