Παίρνει τα… ΓΑΝΤΙΑ του βασικού ο Γιοβάνοβιτς!

Παίρνει τα… ΓΑΝΤΙΑ του βασικού ο Γιοβάνοβιτς!

Τον Σέρβο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς έχει στην… πλευρά των βασικών, στις ασκήσεις τακτικής στη διάρκεια των προπονήσεων στο Κολόσσι, ο Γιάννης Πετράκης. 

Όλα δείχνουν ότι αυτός θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας, στο μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Aν οριστικά συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα ο 28χρονος πορτιέρε, θα είναι η πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα του Απόλλωνα.

Τα άλλα καινούργια πρόσωπα της ενδεκάδας, θα είναι οι Βασιλείου (δεν πλήρως έτοιμος ο Γκεριέ, αλλά θα είναι αποστολή και πάλι), Χάμπος Κυριάκου (σέντερ μπακ), Σακέτι, Ντένιτς, Nταμπό, ίσως και ο Παπουνασβίλι.

Εκτός πλάνων οι τιμωρημένοι Γιούστε, Μαλεκκίδης, Ντιγκινί κι ο ανέτοιμος Κατελάρης.

The post Παίρνει τα… ΓΑΝΤΙΑ του βασικού ο Γιοβάνοβιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE