Έγινε η τελευταία σύσκεψη της Αστυνομίας για την αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας

Έγινε η τελευταία σύσκεψη της Αστυνομίας για την αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η τελευταία σύσκεψη της Αστυνομίας σε σχέση με την αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν διάφορα οργανωμένα σύνολα και σωματεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά την σύσκεψη, η οποία ακολουθεί της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αρχηγείο Αστυνομίας, έγινε άσκηση επί χάρτου και δόθηκαν οι τελευταίες οδηγίες σε σχέση με τον τρόπο αστυνόμευσης της εκδήλωσης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν τα επιχειρησιακά στελέχη της Αστυνομίας που θα λάβουν μέρος στην επιχείρηση και ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής της επιχείρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.