Πορτοκαλί ΧΑΜΟΣ 24 ώρες πριν την Ομόνοια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον «Αρχάγγελο»!

Πορτοκαλί ΧΑΜΟΣ 24 ώρες πριν την Ομόνοια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον «Αρχάγγελο»!

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει το Σάββα (20/02) την Ομόνοια, στο «αιώνιο» ντέρμπι της 26ης και τελευταίας αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος και οι οπαδοί του, πήγαν στον «Αρχάγγελο» και έκαναν… χαμό.

Οι Πορτοκαλί, «ντόπαραν» τους παίκτες του Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στο τριφύλλι, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας πυρσούς.

Διαβάστε στο themasports όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE