Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Αυτό αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση το Τμήμα Φορολογίας, προσθέτοντας ότι στη βάση αυτού, δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε εξυπηρέτηση κοινού η οποία προϋποθέτει επιβεβαίωση των ηλεκτρονικών πληρωμών προτού παρέλθει χρονικό διάστημα τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή, όπως για παράδειγμα η χαρτοσήμανση συμβολαίων για τα οποία προηγήθηκε ηλεκτρονική πληρωμή, η έκδοση πιστοποιητικού μεταβίβασης ακίνητης ιδιοκτησίας για το οποίο απαιτείται επιβεβαίωση πληρωμής, κ.ά.
Τέλος, το Τμήμα Φορολογίας προτρέπει το κοινό για τους πιο πάνω λόγους και για αποφυγή ταλαιπωρίας να απευθύνεται στα Επαρχιακά Γραφεία για τέτοιου είδους εξυπηρέτηση, μετά την πάροδο τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις