Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο  Λεμεσού – Πάφου: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Αύριο, Σάββατο, ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης ή αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου, από τον κόμβο Πισσουρίου μέχρι τον κόμβο παρά την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού, σύμφωνα με το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών σε κάθε κατεύθυνση θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE