Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο  Λεμεσού – Πάφου: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Αύριο, Σάββατο, ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης ή αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου, από τον κόμβο Πισσουρίου μέχρι τον κόμβο παρά την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού, σύμφωνα με το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών σε κάθε κατεύθυνση θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE