Ντανίλο: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες»

Ντανίλο: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Καρμιώτισσα, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Ντανίλο Τσιρίνο.

Αναλυτικά:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα σε αυτό το πρωτάθλημα. Είχαμε ένα πλάνο για το πως θα διαχειριστούμε το ματς, μας βγήκε το σχέδιο που είχαμε και όλα πήγαν καλά. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο μας, είναι ότι θα τα δώσουμε όλα στα πλέι-άουτ, για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Δεν αξίζουμε να είμαστε σε αυτή τη θέση».

The post Ντανίλο: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE