Ντανίλο: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες»

Ντανίλο: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Καρμιώτισσα, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Ντανίλο Τσιρίνο.

Αναλυτικά:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα σε αυτό το πρωτάθλημα. Είχαμε ένα πλάνο για το πως θα διαχειριστούμε το ματς, μας βγήκε το σχέδιο που είχαμε και όλα πήγαν καλά. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο μας, είναι ότι θα τα δώσουμε όλα στα πλέι-άουτ, για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Δεν αξίζουμε να είμαστε σε αυτή τη θέση».

The post Ντανίλο: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE