«Ούτε Δώνης… ούτε τίποτε- Νίκη με ΕΝΠ»

«Ούτε Δώνης… ούτε τίποτε- Νίκη με ΕΝΠ»

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, το όνομα που ακούστηκε παραπάνω στα Απολλωνίστικα στέκια, ότι απασχολεί τη διοίκηση, είναι του Γιώργου Δώνη.

Από επίσημη πηγή, μας λέχθηκε χαρακτηριστικά: «Ούτε Δώνης, ούτε τίποτε. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Πετράκης. Αυτό που μας απασχολεί, είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες με την ΕΝΠ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο THEMASPORTS

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE