Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ζητήθηκε από τον Πάμπο Χριστοδούλου να μιλήσει για το σημερινό ντέρμπι αιωνίων, Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ και εάν μπορεί να δώσει κάποια πρόβλεψη, με τον Κύπριο κόουτς, μεταξύ άλλων, να λέει τα εξής:
«Για μένα σε όποια θέση και εάν είναι, δεν παύει από το να είναι ένα ντέρμπι. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλό βαθμό ελέω του ότι είναι στο κύπελλο. Για μένα είναι μοιρασμένες πιθανότητες, 50-50, αυτό το ντέρμπι».
Βέβαια, ο Πάμπος Χριστοδούλου, μίλησε για το σημερινό ντέρμπι, όπως προαναφέραμε, την περασμένη Τρίτη, πριν να ξεκαθαρίσει και το ότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε το… καράβι εξάδας, μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με τους «μαυροπράσινους» να έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο α΄ γκρουπ.
Διαβάστε:
ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ… του Πάμπου Χριστοδούλου πρώην παίκτης μεγάλων Κυπριακών ομάδων και όχι μόνο
The post Πάμπος για… Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις